Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: marea britanie

Ce să faci într-o scurtă vacanță în Oxford

Sursa foto: S-F/Shutterstock.com

Dacă plănuiești să ajungi anul acesta în Marea Britanie, trebuie să încerci să vizitezi Oxford. Poți lua un tren sau un autobuz din Londra și în doar câteva ore vei ajunge la destinație. De asemenea, este foarte ușor să ajungi în Oxford dacă pleci din Țara Galilor sau din Scoția. Există trenuri de noapte care fac legătura cu Glasgow și cu Edinburgh, precum și trenuri de zi care pleacă din Bristol sau din Birmingham pentru a ajunge în acest loc încântător, poreclit “Orașul viselor împlinite”.

Citeste in continuare »

Anglia rurală – 5 sate de poveste pe care vei dori să le vizitezi

Sursa foto: Jenifoto/Shutterstock.com

Anglia ascunde, dincolo de metropolele sale aglomerate, un mediu rural fermecător în care poți avea parte de o experiență cu adevărat autentică a vieții britanice. De la sate micuțe și cochete în care trăiesc comunități formate din doar câteva sute de oameni, cum sunt încântătoarele localități din Cornwall, la orășelele balneare romane cu arhitectură din piatră și băi istorice, cum sunt cele din Somerset, Anglia se mândrește cu câteva felii uimitoare de perfecțiune rurală tradițională care merită să fie explorate.

Citeste in continuare »

Stonehenge, un obiectiv turistic de neratat in apropiere de Londra

Sursa foto: Abdoabdalla/Shutterstock.com

Stonehenge este un site al Patrimoniului Mondial UNESCO si cel mai celebru monument preistoric din Regatul Unit. Dar ce este, de fapt, Stonehenge? Pentru ce a fost creat? Cine a adus pietrele la “henge”, care se afla pe campia Salisbury? A fost un observator astronomic? A fost un templu? Adevarul este ca nimeni nu stie cu adevarat ce este Stonehenge si, cel mai probabil, nici nu vom afla vreodata.

Citeste in continuare »

Iti multumim pentru solicitare!
Un consultant TUI TravelCenter te va contacta in cel mai scurt timp.
Solicita o oferta personalizata!
Te rugam sa completezi formularul de mai jos pentru a-ti personaliza cat mai bine oferta de vacanta!
Campurile marcate cu * sunt obligatorii!
*/?>

© 2019 Blog TUI TravelCenter

Eurolines Group