Vacanţe în ANTALYA

Destinații populare pentru o vacanță în ANTALYA

Vacanță în ANTALYA

Turcia

ANTALYA

Vacanță în Tekirova

ANTALYA

Tekirova

Vacanță în Serik

ANTALYA

Serik

Vacanță în Payallar

ANTALYA

Payallar

Vacanță în Demre

ANTALYA

Demre

Vacanță în Side

ANTALYA

Side

Vacanță în Golova

ANTALYA

Golova

Hoteluri populare pentru o vacanță în ANTALYA

Ofertă vacanţă la Armas Green Fugla Beach

Ofertă vacanţă în Alanya Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 688 evaluări

8.2

Hotelul este localizat in statiunea Alanya, la 100 km de aeroportul din Antalya si la 22 km de orasul Alanya. Facilitati camere: Hotelul ofera cazare in 20 de cladiri cu 3 nivele. Camerele sunt dotate standard cu baie cu dus, uscator de par, televizor, telefon, seif si minibar. Facilitati hotel:Hotelul detine o zona de plaja privata cu nisip, bar pe plaja si dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. 2 Piscine exterioare sunt disponibile atat pentru adulti cat si pentru copii. Pe langa piscina copii mai au acces la un loc de joaca si un mini club. Restaurantul principal serveste o varietate de preparate internationale in stil bufet.

Ofertă vacanţă la Mc Beach Park Resort Hotel

Ofertă vacanţă în Alanya Turcia

Localizare Hotelul este situat în Konakli, la 10 km de centrul orașului Alanya. Aeroportul Antalya se află la 110 km distanță. Hotelul a fost inaugurat în 1992, iar ultima renovare a avut loc în 2012, când a fost construită și clădirea nouă. Suprafața totală a teritoriului este de 30 000 mp. Este format dintr-o clădire nouă și 2 anexe cu câte 7 etaje, ce au în total un număr de 470 de camere cu vedere la mare, la piscină și la grădină. Facilitati hotel Bar, Restaurant, Recepție 24h, Asistență medicală, Piscină, Animație, Acces internet, Sală de conferințe, Centru SPA, Lift, Schimb valutar Cameră pentru bagaje Facilitati camera TV, AC (aer condiționat), Mini bar, Cabină de duș, Uscător de păr, Seif electronic, Servicii de curățenie, Room service, Telefon în cameră, Wi-Fi

Ofertă vacanţă la Long Beach Hotels

Ofertă vacanţă în Alanya Turcia

Localizare: hotelul este situat la 700 m de plaja Turkler Belediyesi Beach si la 96 km distanta de Aeroportul International Antalya. Facilitati hotel: balcon, terasa, gradina, camere pentru nefumatori, receptie non-stop, aer conditionat, internet gratuit, piscina, plaja in apropiere, sezlonguri, umbrele de plaja, prosoape de plaja, restaurante si baruri, cafenea, room service, parcare, serviciu de concierge. Activitati incluse: divertisment de seara, camera de jocuri, teren de joaca pentru copii, club pentru copii, tenis de masa, teren de tenis, tir cu arcul, karaoke, seri cu cina tematica, animatori, spectacol live. Facilitati contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, echipament de tenis, facilitati de sporturi nautice, bowling, biliard, spa si centru de wellness, baie turceasca, sauna, jacuzzi, sali de conferinta si petreceri, babysitting.

Ofertă vacanţă la Titanic Deluxe Golf Belek

Ofertă vacanţă în Belek Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 9213 evaluări

8.8

La Titanic Deluxe Golf Belek totul este servit la scara mare. Exista noua piscine si mai mult de 10 locuri de unde puteti lua masa. La plaja cu nisip fin puteti ajunge cu transferul gratuit oferit de hotel. Titanic Deluxe Golf Belek are 2 piscine in aer liber – una de dimensiuni olimpice, iar cealalta ca o laguna imensa. Hotelul dispune de un centru spa, o terasa in aer liber, o sauna si o baie turceasca. Exista opt restaurante si cafenele din care puteti alege, plus o selectie mare de baruri.Scena in aer liber gazduieste acrobatii si spectacole muzicale noaptea.

Ofertă vacanţă la Orfeus Queen Hotel & Spa

Ofertă vacanţă în Side Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 56 evaluări

7.0

Hotelul este localizat in statiunea Manavgat, la 56 km de aeroportul din Antalya si la 15 km de orasul antic Side. Hotelul situat la malul marii dispune de o zona de plaja privata si o piscina exterioara. Camerele moderne sunt dotate cu aer conditionat, uscator de par, televizor si telefon. Restaurantul spatios are o zona interioara, o terasa si ofera turistiilor preparate locale si internationale. Alte activitati disponibile la hotel sunt: sauna, hammam, tenis de masa, biliard, loc de joaca pentru copii, serviciu de inchiriere biciclete. Localizare Hotelul este localizat in statiunea Manavgat, la 56 km de aeroportul din Antalya si la 15 km de orasul antic Side. Facilitati hotel Hotelul situat la malul marii dispune de o zona de plaja privata si o piscina exterioara. Restaurantul spatios are o zona interioara, o terasa si ofera turistiilor preparate locale si internationale. Alte activitati disponibile la hotel sunt: sauna, hammam, tenis de masa, biliard, loc de joaca p...

Ofertă vacanţă la Double Tree By Hilton Kemer

Ofertă vacanţă în Kemer Turcia

Hotelul este localizat in statiunea Kemer, la 55 km de aeroportul din Antalya si la 1 km de centrul orasului Kemer. Deschis in 2005, hotelul ofera cazare in 304 camere dotate standard cu aer conditionat, uscator de par, televizor, telefon si mini-bar. Restaurantul elegant si modern serveste preparate internationale in stil bufet. Copii au si ei un meniu special, piscina exterioara, mini-club, sala de jocuri, sala de cinema si servicii de bona, contra cost. Piscina exterioara este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Plaja este in imediata apropiere a hotelului si este o plaja cu nisip si pietris.

Ofertă vacanţă la Mc Mahberi Beach Hotel

Ofertă vacanţă în Alanya Turcia

Hotelul este localizat in statiunea Alanya, la 110 km de aeroportul din Antalya si la 500 m de orasul Konakli. Renovat in 2013, acest hotel detine o cladire principala de 6 nivele. Camerele sunt dotate standard cu baie, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar. Hotelul ofera un restaurant principal, 4 baruri, 3 piscine exterioare, piscina interioara, 2 topogane, cabinet medical, coafor, spalatorie, sala de conferinta, internet cafe. Copii au acces la o piscina exterioara, loc de joaca, miniclub si bona (contra cost). Turistii se pot relaxa in centrul SPA care ofera servicii de masaj, sauna si baie turceasca.

Ofertă vacanţă la Sunis Elita Beach Resort & Spa

Ofertă vacanţă în Side Turcia

Hotelul este localizat in statiunea Side, la 70 km de aeroportul din Antalya si la 15 km de Magnavgat. Construit in 2004, acest resort se intinde pe o suprafata de 83000 mp si ofera turistilor cazare in corpul principal de 5 etaje si in 10 bungalow-uri de 2 etaje. Situat la malul marii, hotelul ofera turistilor acces la o plaja proprie cu nisip si pietris. Piscina exterioara ofera sezlonguri si umbrele de soare, de asemena turisti pot servi diverse bauturi la bar. Restaurantul principal serveste preparate stil bufet din bucataria locala si internationala. Cele 3 restaurante a la carte servesc specialitati pescaresti, asiatice, mexicane si locale. Centrul SPA dotat modern are o gama larga de servicii, de la sauna, baie turceasca pana la masaj sau peeling. Copii se pot bucura de piscina exterioara, topogan, loc de joaca si mini-club. Facilitati Hotelul Sunis Elita Beach Resort & Spa 5* dispune de restaurant principal, meniu dietetic, meniu vegetarian, 3 restaurante a la carte (italia...

Ofertă vacanţă la Delphin Be Grand

Ofertă vacanţă în Lara Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 3014 evaluări

8.9

Hotelul este localizat in statiunea Lara, la 9 km de aeroportul din Antalya si la 2 km de centrul orasului Lara. Facilitati hotel: restaurant principal, 7 restaurante a la carte, 10 baruri, 7 piscine exterioare, piscina interioara, 9 tobogane, cinema, cabinet medical, centru SPA, coafor , lant de magazine, spalatorie curatatorie chimica, sala de conferinte, internet WiFi (in lobby, gratuit), baie turceasca, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, 6 ternuri de tenis, tenis de masa, darts, sporturi nautice , animatie muzica live (in anumite zile), discoteca. Facilitati camere: Acest hotel ofera camere frumos decorate si utilate cu facilitati precum: baie cu dus, foehn, aer conditionat centralizat (la anumite ore), televizor, telefon, minibar, seif (gratuit), room service (24 de ore, contra cost) internet WiFi (gratuit). Pentru cei mici exista facilitati precum: 2 piscine, 7 tobogane, loc de joaca, miniclub (4–12 ani), luna park (g...

Ofertă vacanţă la Maya World Imperial

Ofertă vacanţă în ANTALYA Turcia

Hotelul este situat in statiunea Kemer, la 25 km de Antalya si la 400 m de plaja. Hotelul are piscina in aer liber si este situat la 200 m de Beldibi Beach Park.

Ofertă vacanţă la Sunis Kumkoy Beach Resort & Spa

Ofertă vacanţă în Side Turcia

Acest hotel este situat in statiunea Side, la 60 de km de aeroportul din Antalya si la 5 km de centrul orasului Side. Hotelul este construit 2006 si renovat in 2009. Acest resort este pe malul marii si dispune de o plaja privata cu nisip si 4 piscine exterioare. Cazarea se face in 3 corpuri, 2 corpuri cu 4 etaje si un corp de 3 etaje-Bungalow.

Ofertă vacanţă la Crystal Admiral Resort Suites & Spa

Ofertă vacanţă în Side Turcia

Hotelul este localizat in statiunea Side, la 80 km de aeroportul din Antalya si la 24 km de orasul Side. Acest hotel este construit in anul 2005, are o suprafata totala de 50000 mp, ultima renovare a avut loc in anul 2019. Hotelul este compus dintr-o cladire de 6 etaje cu 509 camere standard ;213 camere duplex family , 36 camere family suite ; 15 camere junior suite; 10 duplex family suite ; 8 deluxe suite. CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES & SPA este un hotel modern si compact cu plaja peste drum. Facilitati hotel: Acest hotel de 5* ofera restaurant principal, 5 restaurante a la carte (italian, turcesc, mexican pescaresc si barbeque - contra cost; copiii 0-7 ani nu se accepta), 11 baruri, 3 piscine exterioare, piscina interioara, 4 tobogane acvatice, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie. Alte servicii si facilitati: baie turceasca, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, baschet, tenis de masa, darts. Fac...

Ofertă vacanţă la Tui Magic Life Belek

Ofertă vacanţă în Belek Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 6440 evaluări

9.3

Localizare: hotelul este situat la 450 m de plaja Kadriye Beach si la 17 km distanta de Aeroportul International Antalya. Facilitati hotel: balcon, terasa, gradina, camere pentru nefumatori, receptie non-stop, aer conditionat, internet gratuit, 4 piscine, plaja in apropiere, sezlonguri, umbrele de plaja, prosoape de plaja, restaurante si baruri, cafenea, room service, parcare, serviciu de concierge. Activitati incluse: divertisment de seara, camera de jocuri, teren de joaca pentru copii, club pentru copii, tenis de masa, karaoke, seri cu cina tematica, animatori, spectacol live, tururi cu bicicleta, teren de tenis si echipament, darts. Facilitati contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, inchiriere biciclete, facilitati de sporturi nautice, scufundari, snorkelling, windsurfing, caiac, bowling, biliard, teren de golf, spa si centru de wellness, baie turceasca, sauna, jacuzzi, sali de conferinta si petreceri.

Ofertă vacanţă la Aska Bayview

Ofertă vacanţă în Alanya Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 300 evaluări

8.0

Hotelul este localizat in statiunea Alanya, la 104 km de aeroportul din Antalya si la 26 km de orasul Antalya. Hotelul ofera cazare in 3 cladiri unde detine camere dotate standard cu aer conditionat, telefon, televizor si minibar. Facilitatile hotelului includ un restaurant, bar, receptie 24h, parcare, centrul SPA, loc de joaca pentru copii, gradina. Piscina exterioara este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Turistii pot face diferite activitati la hotel, cum ar fi darts, tenis, fitness, tenis de masa si diferite sporturi acvatice. Localizare Hotel Aska Bayview Resort este situat lângă mare, la 5 minute de mers cu maşina de Okurcalar. Alanya se află la mai puţin de 30 km. Oraşul Manavgat este accesibil în 40 de minute cu maşina. Facilitati hotel Hotelul oferă terasă mare în grădină, cu piscină şi tobogane. Oaspeţii pot face uz de sala de sport, pot beneficia de un masaj sau se pot relaxa la baia de aburi şi la saună. Aska Buse Resort oferă o sală de jocuri cu facilităţ...

Ofertă vacanţă la Eftalia Ocean

Ofertă vacanţă în Alanya Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 2101 evaluări

7.2

Localizare: hotelul este situat la 500 m de plaja Turkler Belediyesi si la 97 km distanta de Aeroportul International Antalya. Facilitati hotel: balcon, terasa, gradina, camere pentru nefumatori, receptie non-stop, aer conditionat, internet gratuit, piscina, plaja in apropiere, sezlonguri, umbrele de plaja, prosoape de plaja, parcare, restaurante si baruri, cafenea, room service. Activitati incluse: club pentru copii, teren de joaca pentru copii, camera de joaca, seri cu cina tematica, karaoke. Facilitati contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, inchiriere biciclete, spa si centru de wellness, baie turceasca, sauna, jacuzzi.

Ofertă vacanţă la Seamelia Beach Resort Hotel & Spa

Ofertă vacanţă în Side Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 198 evaluări

7.3

Localizare Hotelul Seamelia Beach Resort se afla in statiunea Side-Evrenseki, pe plaja proprie cu nisip, la 7 km de Side si 45 km de aeroportul international din Antalya. Hotelul se intinde pe o suprafata de 12 000 mp. Facilitatile hotelului Hotelul este nou construit, deschis in 2011 si dispune de restaurant principal bufet si 3 restaurante a la carte cu specific otoman, italian si unul cu bucatarie specifica orientului indepartat, bistro, cafenea, patiserie, snack bar, bar la piscina, bar pe plaja, discoteca (bauturi contra cost), magazine, receptie, lobby, centru SPA, coafor, servicii de spalatorie, room service 24 h, servicii medicale (la cerere, contra cost), sala de jocuri, inchirieri masini. Facilitati camere Hotelul dispune de 300 camere din care 290 camere standard sii 10 camere familiale. Camerele standard sunt decorate si echipate modern, dispun de 2 paturi si o canapea, aer conditionat, TV satelit cu programe de muzica, telefon direct, minibar (umplut z...

Ofertă vacanţă la Alba Queen Hotel

Ofertă vacanţă în Side Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 1098 evaluări

7.4

Hotelul este localizat in statiunea Side, la 55 km de aeroportul din Antalya si la 8 km de orasul Side. Hotel Alba Queen Side este situat la 100 m de plaja. Acesta a fost construit in 2008, ocupa o suprafata totala de 18750 mp si dispune de 4 corpuri a cate 5 etaje Facilitati camere: baie, uscator de par, aer conditionat centralizat (functioneaza doar la anumite intervale de timp), TV, telefon, seif (contra cost), room service (24 ore, contra cost). Facilitati hotel: sauna turceasca, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, sala de forta, aerobic, volei pe plaja, baschet, teren de tenis, tenis de masa darts, boccia, program de animatie, muzica live, discoteca, internet (lobby).Contra cost: masaj, bowling, biliard, inchirierea rachetelor de tenis. Facilitati copii: 2 piscine, tobogan, mini-club (4-12 ani), carucior pentru copii (contra cost), discoteca pentru copii (mini-disco). Plaja este privata cu nisip. Langa piscina si pe plaja: umbrelele, sezlongurile, saltelele sunt gratui...

Ofertă vacanţă la Club Mermaid

Ofertă vacanţă în Alanya Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 743 evaluări

8.0

Hotelul este localizat in statiunea Alanya, la 110 km de aeroportul din Antalya si la 3 km de localitatea Avasallar. Hotelul a fost renovat in 2012 si ofera cazare in 5 cladiri separate. Camerele sunt dotate modern cu aer conditionat, uscator de par, televizor, minibar si balcon sau terasa. Restaurantul principal detine o zona interioara si o zona exterioara, unde se servesc diferite preparate in stil bufet. Plaja este la 600 m de proprietate si accesul se face prin pasaj subteran. Cele 3 piscine exterioare sunt dotate cu sezlonguri si umbrele de soare. Copii au si acces la piscina exterioara, loc de joaca si miniclub. Alte activitati disponibile la hotel sunt: biliard, darts, tenis de masa, volei pe plaja si aqua aerobic.

Ofertă vacanţă la Lonicera Resort & Spa Hotel

Ofertă vacanţă în Alanya Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 2365 evaluări

8.0

Situat la 98 km de aeroportul din Antalya, la 26 km de orasul Alanya, in satul Turkler, pe malul marii. Acest hotel a fost construit in anul 2016, suprafata totala este de 130.000 m2. Hotelul ofera servicii si facilitati de calitate precum: restaurant principal, 2 restaurante a la carte (otoman, pescaresc), 11 baruri, 7 piscine exterioare, 2 piscine interioare, 7 tobogane, sala de cinema, cabinet medical, coafor,magazine, spalatorie, 3 sali de conferinte , internet cafe (contra cost), internet WiFi (pe teritoriul hotelului, gratuit) . Pentru momentele de relaxare, oaspetii vor putea sa beneficieze de baie turceasca, sauna ,baie cu aburi, jacuzzi , sala de fitness , aerobic, aqua aerobic, polo pe apa, volei pe plaja, baschet, terenuri de tenis , tenis de masa, darts, bocce, animatie ,discoteca. Camerele hotelului dispun de facilitati precum: baie cu dus sau cada, feohn, aer condiționat (individual), televizor, telefon , minibar (apa plata si minerala - zilnic, gratuit) , pard...

Ofertă vacanţă la Venezia Palace Deluxe Resort Hotel

Ofertă vacanţă în Lara Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 1629 evaluări

7.3

Hotelul este localizat in statiunea Antalya, la 15 km de aeroport si la 20 de km de centrul orasului Antalya. Renovat in 2013, hotelul ofera cazare in 6 cladiri si un numar de 540 de camere. Acest hotel a fost conceput ca o copie a pietei San Marco din Venetia si ofera acces la plaja precum si la piscine exterioare. Facilitati hotel: Restaurantul hotelului ofera atat preparate internationale cat si locale.Acesta ofera deasemenea 4 restaurante a la carte (pescaresc, italian, oriental, brazilian-argentinian ), 11 baruri (1 bar este deschis 24 ore), 3 piscine exterioare (1 piscina cu jacuzzi), 2 piscine interioare (1 piscina cu jacuzzi), 2 tobogane, cabinet medical (contra cost), centru SPA, coafor, magazine, spalatorie, 6 sali de conferinte (30 - 800 pers.), salon TV, inchiriere masini, internet WiFi (pe spatiile publice, gratuit).Alte facilitati : baie turceasca, sauna, sala fitness, aerobic baschet, volei pe plaja, biliard, 4 terenuri de tenis (suprafata sintetica), tenis de masa...