Hoteluri în Atena

Hoteluri populare in Atena

Hotel Dave Red Athens-Son Of A Brown
Ofertă cazare în Atena Grecia

Acest hotel își întâmpină clienții la Atena. Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, o sală de conferințe, o zonă pentru fumători și un acoperiș tip terasă. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). Spațiile confortabile de cazare ale hotelului contribuie la o ședere plăcută. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Un restaurant stă la dispoziție. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Hotel Athens Choice
Ofertă cazare în Atena Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 2988 evaluări

7.3

Acest hotel își întâmpină clienții la Atena. În acest hotel cu un lift și o recepție sunt 57 de camere. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, la anumite ore room service, o sală de conferințe, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O parcare (contra cost) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Locurile unde se po...

Hotel Apollo Hotel Athens
Ofertă cazare în Atena Grecia

Hotelul urban se află imediat în centrul Atenei. Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 6 nivele cu un lift și 51 de camere. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. O cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat se numără printre facilitățile unității de cazare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Clienții locului de cazare sunt invitați să se relaxeze în grădină. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (contra cost). Printre alte se...

Hotel Evita Asty
Ofertă cazare în Atena Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 453 evaluări

8.2

Acest hotel este la Atena. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Hotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, o sală de conferințe și o zonă pentru fumători. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. În toate spațiile de cazare ale unității de cazare o serie de comodități sunt incluse în dotările de bază. Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de o cafenea. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Hotel Marina Athens Hotel
Ofertă cazare în Atena Grecia

Hotelul urban oferă un mediu ideal pentru familiile cu copii și se află la cam 100 de m de obiectivele îndrăgite de turiști, în centrul Atenei se poate ajunge în 500 de m. La aeroportul Athen (ATH) se poate ajunge în cam 20 de km. Hotelul oferă 81 de camere, 5 camere single și 75 de camere duble pe 7 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. O cameră de bagaje și un seif se numără printre facilitățile unității de cazare. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-serv...

Hotel Breeze Boutique Athens
Ofertă cazare în Atena Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 1869 evaluări

7.8

Acest hotel le urează bun venit clienților la Atena. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. O garderobă, o cameră de bagaje și un seif se numără printre facilitățile hotelului. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Există de asemenea și magazine. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de închiriat mașini, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi supl...

Hotel Triple A - Agion Anargiron 22
Ofertă cazare în Atena Grecia

Near Acropolis. With a stay at Triple A - Agion Anargiron 22 in Athens (Athens City Centre), you'll be a 4-minute drive from Parthenon and 8 minutes from Syntagma Square. This apartment is 2 mi (3.2 km) from Acropolis and 8 mi (12.8 km) from Port of Piraeus. Make yourself at home in one of the 6 air-conditioned rooms featuring kitchenettes with refrigerators and stovetops. Your pillowtop bed comes with Egyptian cotton sheets. 42-inch LCD televisions with digital programming provide entertainment, while complimentary wireless Internet access keeps you connected. Conveniences include safes and microwaves, and you can also request cribs/infant beds (complimentary). Continental breakfasts are available daily from 7:00 AM to 11:30 AM for a fee.

Hotel Triple A - Evripidou 36
Ofertă cazare în Atena Grecia

A stay at Triple A - Evripidou 36 places you in the heart of Athens, within a 10-minute walk of Ermou Street and Monastiraki Flea Market. This hotel is 0.5 mi (0.9 km) from Syntagma Square and 0.4 mi (0.6 km) from Omonia Square. This smoke-free hotel offers complimentary parking nearby. Featured amenities include express check-in, express check-out, and luggage storage. A roundtrip airport shuttle is provided for a surcharge (available 24 hours). Take advantage of the hotel's room service (during limited hours). Continental breakfasts are available daily from 7:00 AM to noon for a fee. Make yourself at home in one of the 2 air-conditioned rooms featuring kitchenettes with refrigerators and stovetops. Your pillowtop bed comes with Egyptian cotton sheets. LED televisions with digital programming provide entertainment, while complimentary wireless Internet access keeps you connected. Conveniences include safes and microwaves, and housekeeping is provided daily.

Hotel The Athens Edition Luxury Suites
Ofertă cazare în Atena Grecia

This lovely hotel is in Athens. Wi-Fi internet connection is available on public areas.

Hotel Tostay Loft
Ofertă cazare în Atena Grecia

Near Acropolis. With a stay at toStay loft, you'll be centrally located in Athens, a 3-minute drive from Syntagma Square and 9 minutes from Acropolis. This aparthotel is 7.3 mi (11.8 km) from Port of Piraeus and 0.1 mi (0.2 km) from Monastiraki Flea Market. Make yourself at home in one of the 11 individually decorated guestrooms, featuring kitchens with refrigerators and ovens. Complimentary wireless Internet access keeps you connected, and flat-screen televisions are provided for your entertainment. Conveniences include safes and desks. Take in the views from a rooftop terrace.

Hotel Tripodon Plaka In The Shade Of Acropolis
Ofertă cazare în Atena Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 24 evaluări

9.7

Near Acropolis. A stay at this apartment places you in the heart of Athens, within a 15-minute walk of Syntagma Square and Acropolis. This 4-star apartment is 0.6 mi (1 km) from Parthenon and 6.8 mi (11 km) from Port of Piraeus. Make yourself comfortable in this individually furnished apartment, featuring a kitchen with a refrigerator and an oven. There's a private patio. A kitchenette is outfitted with a stovetop, a microwave, and a dishwasher. A flat-screen television with digital programming provides entertainment, while complimentary wireless Internet access keeps you connected. Take in the views from a rooftop terrace.

Hotel The Athenians Modern Apartments
Ofertă cazare în Atena Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 892 evaluări

9.2

Near Syntagma Square. With a stay at The Athenians Modern Apartments, you'll be centrally located in Athens, steps from Syntagma Square and 14 minutes by foot from Acropolis. This apartment is 6.6 mi (10.6 km) from Port of Piraeus and 0.6 mi (1 km) from Acropolis Museum. Make yourself at home in one of the 5 individually decorated guestrooms, featuring kitchens with refrigerators and stovetops. Complimentary wireless Internet access keeps you connected, and flat-screen televisions are provided for your entertainment. Conveniences include microwaves and coffee/tea makers. Take in the views from a terrace and make use of amenities such as complimentary wireless Internet access.

Hotel B4B Athens Signature Hotel
Ofertă cazare în Atena Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 3221 evaluări

9.0

Centrally located in Athens, just a 6-minute walk from the Acropolis Museum, the brand new B4B Athens Signature Hotel, owned by B for Boutique Hotels, features an on-site bar. It offers elegantly decorated rooms and suites with free WiFi access. A handy smartphone for unlimited international and local calls is provided. Fitted with parquet floors and earthy colours, the rooms and suites at B4B Athens Signature Hotel are equipped with a 32'' Smart TV, a Dolce Gusto coffee machine, a mini bar and a safe. Each includes a modern bathroom with free toiletries, bathrobes and slippers, while a separate rainfall shower is also featured. Some units offer views over the Acropolis or the city. Guests can start their day with a buffet breakfast served daily at the dining area. Drinks, coffees and cocktails can be enjoyed at the bar throughout the day. Syntagma Square can be reached within a 15-minut

Hotel Athens Diamond Homtel
Ofertă cazare în Atena Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 786 evaluări

8.0

This luxurious hotel boasts a great location right in Athens' city centre, within easy reach from the main sightseeing attractions in the city. The property is a mere 100 metres from the Parliament and Syntagma square, and also just a few steps from world-renowned monuments and buildings such as the Acropolis, the Parthenon or Dionisus Theatre. Moreover, in the surrounding area, visitors will find plenty of public transport links, allowing them to easily visit other parts of the city. Every elegantly appointed guest room and suite boasts a unique and individual style and is equipped with upgraded amenities to ensure a memorable stay in the City of Gods. Some of the best accommodation units have a private terrace overlooking the Acropolis and a wonderful hot tub to truly relax and find balance between body and soul. Among the great array of services, guests will find a business centre.

Hotel Villa Brown Ermou Hotel, A Member Of Brown Hotels

A classic boutique hotel, right in the heart of Athens. The brand-new Villa Brown Ermou became part of the Brown Hotels Collection in 2021. Located in a charming pedestrian street, the hotel is conveniently located between the bustling shopping street of Ermou and the dreamy Plaka neighborhood. 51 rooms and suites imbued with a contemporary take on old-school opulence, a stunning rooftop bar right under the Parthenon, a chic bistro, in- house wellness services, all imbued by a gracious atmosphere and a voguish sense of style! Crafted for the true bon vivants! Important Notes: Spa & Wellness Center/Gym will remain closed due to renovation until September 2021 The rooftop with the plunge pool will remain closed until October 2021. For 2021, due to Covid19 Health Protocol Regulations, check in as from 15:00, check out up to 11:00 (local time). BROWN

Hotel Athens Psiri Hotel
Ofertă cazare în Atena Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 1320 evaluări

8.8

This cosy hotel is in Athens. Athens Psiri Hotel features a total of 25 units. All 25 rooms offer private bathroom, Sat tv, air conditioning, heating and free wifi connection. Centrally located in the Psiri district Athens Psiri Hotel is just a 15-min walk from the Acropolis, Plaka and Thiseio. Monastiraki metro station is a 10 minute walk offering easy and direct access to Athens Airport and Piraeus Port.

Hotel Best Western Amazon Hotel
Ofertă cazare în Atena Grecia

The Amazon Hotel is located at Syntagma, in the heart of Athens, in the scenic area of Plaka. Recently renovated, it has all modern amenities and with the particularly experienced staff, at the Amazon Hotel you will promptly feel the friendly and family atmosphere required to make your stay pleasant. The hotel has 40 completely renovated rooms, equipped with all modern facilities, such as sound-proof windows, satellite television, subscription television, direct phone line, bathroom, air-conditioning (heating, cooling) with autonomous thermostat, music, refrigerator, mini-bar, safe, magnetic locks, access to Internet (isdn, voice mail), hair dryer and dinner table. Room service is available on a 24-hour basis. The experienced staff as well as the reception of our hotel is at your disposal 24-hours a day so that you always have a pleasant stay. Furthermore, the hotel undertakes luggage safe-keeping, transportation from and to Amazon Hotel, arrangement of small trips, car and motorbi...

Hotel Athens Cypria
Ofertă cazare în Atena Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 4341 evaluări

8.3

The hotel is centrally located in the heart of Athens, offers a prime location and beautiful surroundings. Take a step back in time and learn about history when you visit this ancient city. Located in historical district, close to a variety of tourist attractions, restaurant and bars. The hotel is within 10-minute walk of Syntagma Square, Acropolis, and Hellenic Parliament. Acropolis Museum and Monastiraki Flea Market are also within 15 minutes. Superior service and spacious accommodations makes the hotel the perfect choice. All rooms feature free Wi-Fi and minibars. . It features as a main purpose quality, not only a fabulous location, and the rooms with a stunning Acropolis views is a plus. The hotel provides 24 h front desk and security, a bar/lounge, a coffee shop/café, Wi-Fi, and a fitness room. Creating an exciting vacation experience, people will be impressed with accommodations and amenities, if looking to be impressed, look no further at the hotel. Shopping and historic sights...

Hotel Acropolis Plaza Smart Hotel & Spa
Ofertă cazare în Atena Grecia

This brand new property was built in 2019. Boasting a rooftop terrace with Acropolis view, Acropolis Plaza Smart Hotel and Spa offers accommodations in Athens near National Theater of Greece and Omonia Square. The property is close to Gazi - Technopoli and Ermou Street-Shopping Area. The units in the hotel are equipped with a flat-screen TV. Rooms have a private bathroom. Staff at the reception can provide information on what to do in the area.

Hotel Athens Starlight Hotel
Ofertă cazare în Atena Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 1550 evaluări

8.9

In the heart of Athens, the much beloved and most gorgeous neighbourhood of Athens, Monastiraki area, in the lively Athens Commercial Triangle, a hospitality star is born, the Athens Starlight Hotel. There is not much to say about the location of the Athens Starlight Hotel, it is right in the middle of an area that is brimming with shops, hipster restaurants, traditional taverns, and trendy bars, within walking distance to most major sights of the city. The repurposed old commercial building, that houses Athens Starlight Hotel, is located in Agathonos street, and was carefully renovated and elegantly refurbished to become a hospitality star. Offering a wide selection of room types, services, and amenities that will meet the needs of our guests and ensure a pleasant stay in Athens, the brand-new Athens Starlight Hotel opened its doors in July 2019.