Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Maldive

Cele mai frumoase insule și plaje din Maldive

Sursa foto: Akugasahagy/Shutterstock.com

Dacă ideea de vacanță ideală înseamnă pentru tine plaje albe cu nisip fin, apă turcoaz, înotat cu peștii tropicali în marea cristalină și palmieri înalți, Maldive este, cu siguranță, destinația care să-ți îndeplinească toate aceste dorințe.

Situat în Oceanul Indian, aproape de Sri Lanka, Maldive este un arhipelag alcatuit din peste 1000 de insule (cele mai multe dintre ele sunt nelocuite), care formează 26 de atoli cu recife de corali. Deși este văzut ca fiind o destinație potrivită mai mult pentru a petrece luna de miere, Maldive ofera mult mai multe vizitatorilor săi, în special oportunitatea de a practica o mulțime de activități distractive precum snorkeling si scuba diving. Dar trebuie să recunoaștem, frumusețea plajelor exotice este motivul principal pentru care oameni din toate colțurile lumii visează să ajungă cel puțin o dată în viață în Maldive.

Citeste in continuare »

7 hoteluri de lux din Maldive

Pentru cei care inca n-au descoperit paradisul si-l cauta undeva pe pamant, avem o veste excelenta: l-am gasit noi si il impartim cu toata lumea! Maldive este un tinut de poveste care te face sa visezi la sejururi relaxante, la o viata fara griji si la sesiuni indelungate de scufundari.  Citeste in continuare »

Ghidul tau pentru un concediu exotic in Maldive

maldive-foto-andrey-armyagovMaldive, sau Insulele Maldive, este o insula din Oceanul Indian, care dispune de 26 de atoli. Binecuvantata cu ape albastre adanci cu recifuri mari, cu plaje superbe cu nisip alb si cu o vegetatie diversa, insula Maldive este un adevarat paradis pe Pamant, unde oamenii vin sa isi petreaca vacantele, sa se relaxeze si sa practice diferite sporturi de apa. Citeste in continuare »

Maldive – paradisul pe Pamant

maldive-foto-brian-kinneyExista putine locuri in lume care se pot lauda cu frumusetea de neegalat pe care Maldive o are de oferit. Denumita, de multe ori, “rai” sau “paradis”, acest arhipelag nu numai ca este frumos, dar este, de asemenea, unic. Citeste in continuare »

Eurolines Group