Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Italia

Fontana di Trevi: Informații despre fântâna dorințelor din Roma

Printre numeroasele atracții turistice pe care le poți vizita în Roma și împrejurimi se află și celebra Fontana di Trevi. Aflată la intersecția a trei drumuri, fapt care a influențat denumirea acestui monument, cu o înălțime de 26 m și cu o lățime de 20 m, această fântână construită în stil baroc este cea mai mare și mai cunoscută din oraș. Citeste in continuare »

Turnul din Pisa: Curiozități despre misteriosul monument din Italia

Italia este țara care deține cele mai multe monumente istorice UNESCO din lume, acesta fiind unul dintre motivele pentru care aceasta atrage atât de mulți turiști anual. Unul dintre aceste obiective este celebrul Turn din Pisa, care atrage imediat atenția datorită faptului că este înclinat.

Citeste in continuare »

Colosseum: Legenda și curiozități despre monumentul din Roma

Colosseum-ul este una dintre cele șapte minuni ale lumii antice, fiind un monument vizitat de mii de turiști în fiecare zi și care este recunoscut pentru multitudinea de mituri și legende pe care le ascunde. Denumirea sa reală este cea de Amfiteatrul Flavian, acest monument fiind construit la cererea împăratului Vespasian și ulterior inaugurat de succesorul său Titus, ambii făcând parte din dinastia Flavi.

Citeste in continuare »

5 biserici pe care trebuie să le vizitezi când ajungi la Roma

Sursa foto: Lukas Uher/Shutterstock.com

Există în jur de 900 de biserici în Roma, dar cine are atâta timp pentru a le vizita pe toate? Foarte multe dintre ele sunt extrem de interesante și găzduiesc lucrări de artă importante, astfel că e destul de dificil să decizi asupra cărora să-ți concentrezi mai mult atenția într-o vacanță de doar câteva zile în capitala Italiei.

Citeste in continuare »

Iti multumim pentru solicitare!
Un consultant TUI TravelCenter te va contacta in cel mai scurt timp.
Solicita o oferta personalizata!
Te rugam sa completezi formularul de mai jos pentru a-ti personaliza cat mai bine oferta de vacanta!
Campurile marcate cu * sunt obligatorii!
*/?>

© 2019 Blog TUI TravelCenter

Eurolines Group