Încă nu te-ai hotărât unde o să petreci Revelionul sau vacanta de vară? Te atrage o destinație exotică, o excursie la schi sau un city break intr-o capitală romantică? Te așteptăm cu drag în perioada 15-18 noiembrie la Târgul de Turism al României 2018, la Romexpo, în pavilionul B2 cu oferte potrivite pentru gusturile și preferințele tale.

Ţi-am pregătit foarte multe surprize: propuneri pentru vacanţa de Revelion, schi, vacanțe individuale, destinaţii exotice, tarife foarte bune de early booking şi multe oferte speciale.

Dăm startul ofertelor speciale în cadrul Târgului de Turism al României!

Începând de joi şi până duminică (15 – 18 noiembrie), te invităm să ne vizitezi la Târgul de Turism al României, pentru a organiza împreună următoarea ta vacanţă.

Iată top 3 Best Deals:

  • Premii garantate pentru orice rezervare efectuata în perioada târgului* 
  • Rezervă cu doar 99€ avans**
  • 45% reducere Early Booking charter Antalya vara 2019 si 54% reducere Early Booking litoral Romania 2019.

 * Promotia se supune anumitor termene si conditii. Regulament disponibil la stand.

** Pachete în valoare de minimum 1000 euro/cameră (pachete compuse din cazare + transfer + bilet de avion), achitate integral până la 26.11.2018

Te aşteptăm în standul TUI TravelCenter din Pavilionul B2 – Romexpo Bucureşti să beneficiezi de una dintre ofertele noastre.

P.S. Dacă nu poţi să ajungi la târg, te aşteptăm în agenţiile TUI TravelCenterTravelBrands sau Eurolines unde poţi beneficia de aceleaşi reduceri şi oferte speciale.

Programul de vizitare al targului:

  • 15-17 noiembrie 2018 (joi-sambata): intre 10.00-18.00
  • 18 noiembrie 2018 (duminica): 10.00-16.00

Acces:

Biletul de intrare pentru adulti si studenti costa 10 lei/zi, iar tariful pentru parcare este de 3lei/ora.

Mai multe informatii despre acest eveniment puteti afla de pe pagina de Facebook TUI TravelCenteer si de pe site-ul nostru www.tui-travelcenter.ro.