Ai avut concediu vara asta, nu poti nega, dar a trecut asa de repede incat amintirile placute se estompeaza pe zi ce trece! Daca stai sa te gandesti la explicatia acestui fenomen, ajungi la concluzia urmatoare:o vacanta de o saptamana rar inseamna mai mult de trei-patru zile de relaxare, de fapt!

Asta pentru ca, in primele cateva zile de concediu, problemele de la birou se tin scai de tine, iar dupa ce reusesti sa te eliberezi emotional de ele iti dai seama ca mai nu mai ai mult timp pana sa te intorci la treaba.

Studiile efectuate de sociologi arata ca 76% dintre angajatii care revin la munca dupa vacanta estimeaza ca nivelul de stres este la fel de ridicat ca inainte de plecarea in concediu. Schimbarea de ritm dintre vacanta si serviciu e destul de greu de gestionat, de aici si rezultatele studiului.

Acesta este punctul in care planuirea unei noi escapade, fie si numai sub forma unui city-break, te ajuta sa te mobilizezi si sa nu-ti mai para asa de indepartata perioada Sarbatorilor de Iarna!

In topul destinatiilor preferate pentru escapadele de tipul city break se numara Viena (aproape, distinsa si ideala pentru shopping), Praga (o destinatie atat de boema, indiferent de anotimp), Istanbul (un mix fascinant de occident si orient), Roma (animatie, dinamism, plus multa istorie) şi Paris (romantic, cosmopolit si versatil zi si noapte).

Te invitam sa accepti provocarea oferita http://www.aerolines.ro, site-ul specializat pe vanzarea biletelor de avion a Frupului Eurolines!

Pentru cei care nu stiu acest site, mentionam succint cateva lucruri:
• aerolines.ro pune accent pe experienta rezervarii si mai ales pe suportul echipei din spatele site-ului!
• In spatele acestui site este Grupul Eurolines care detine brandul Eurolines si care, prin parteneriatul cu TUI (liderul mondial in domeniul turismului) a deschis reteaua de agentii TUI TraveCenter.
• Grupul Eurolines se plaseaza in top 5 jucatori romani importanti din punct de vedere al vanzarilor de bilete de avion, inregistrand in primele 6 luni o crestere de 45% fata de aceeasi perioada a anului trecut, an in care a vandut bilete de avion de peste 12 mil euro.

Si acum despre concurs!

Participand la concurs poti castiga doua bilete de avion dus-intors in valoare de 500 euro. Banal pana aici, doar ca nu vei stii in care oras vei pleca! Esti destul de deschis pentru a accepta provocarea de la aerolines.ro?
Si inca un lucru demn de mentionat: toti participantii inscrisi la concurs primesc un voucher de reducere in valoare de 10 Euro, pe care il vor putea folosi oricand pana la data de 31.03.2013 pentru achizitia unui bilet de avion.
Click aici pentru detalii si inscrere la concurs!