*Sursa foto: Sean Pavone / Shutterstock.com

Raspunzi corect la intrebari si pleci in Frankfurt, alaturi de persoana draga, pentru 3 zile!

Organizatia Germana pentru Turism (http://www.germany.travel) si Lufthansa si-au propus sa va destainuie din tainele unei destinatii turistice fascinante – Germania. Astfel, aveti ocazia sa castigati un city break, in doi, in Frankfurt, orasul zgarie-norilor, al privelistilor incantatoare si al cladirilor medievale .

Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti la CONCURS, accesand urmatorul link: http://bit.ly/2BEMMAi, sa raspundeti la cele 5 intrebari, iar, la final, sa introduceti datele personale solicitate. In cazul in care nu sunteti siguri de raspunsuri, beneficiati de ajutor accesand butonul rosu cu “Daca nu stii raspunsul, click aici si vei afla”. Premiul cel mare consta intr-un city break pentru doua persoane, in Frankfurt, timp de 3 zile, avand transportul si cazarea asigurate.

*Sursa foto: Boris Stroujko / Shutterstock.com

Concursul se desfasoara in intervalul 11.12.2017 – 21.01.2018. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, numele acestuia urmand sa fie publicat pe website-ul oficial pe data de 10.02.2018.

Despre Organizatia Germana pentru Turism

Organizatia Germana pentru Turism este o institutie de stat ce promoveaza Germania ca destinatie turistica si are peste 30 de reprezentante in diferite tari. Reprezentanta din Serbia se ocupa de promovarea Germaniei in 6 tari, inclusiv Romania.