Sursa foto: Dziewul/Shutterstock.com

Ai vouchere de vacanță și încă nu ai reușit să le folosești? Hotelul la care îți dorești sa mergi nu acceptă vouchere de vacanță? Peste tot unde suni primești răspunsul că nu mai sunt locuri disponibile?

Ne bucurăm să te ajutăm!

Echipa TUI TravelCenter este alături de tine pentru a găsi vacanța perfectă pe care o poți achita cu voucherele primite. Află mai jos cum trebuie să procedezi pentru a utiliza eficient voucherele de vacanță.

Verifică compania emitentă a voucherelor

Înainte să te gândești la destinația călătoriei, verifică de la ce emitent sunt voucherele tale de vacanță. Dacă acestea sunt emise de Sodexo, Cheque Vacances sau Edenred România, atunci poți achita sejurul cu ele în agențiile TUI TravelCenter.

Verifică valabilitatea voucherelor de vacanță

Perioada de valabilitate a voucherelor este menționată chiar pe acestea. De regulă, voucherele de vacanță sunt valabile 12 luni de la data emiterii. Astfel, dacă perioada iulie și august este prea aglomerată pentru gusturile tale, poți folosi voucherele pentru a te bucura de o vacanță liniștită în toamna sau iarna aceasta. De asemenea, dacă nu mai prinzi loc la hotelul dorit vara aceasta, poți face rezervarea pentru anul următor. De reținut este faptul că voucherele pot fi utilizate doar pe teritoriul României.

Asigură-te că ești titularul voucherelor de vacanță

Doar titularul voucherelor de vacanță poate achiziționa pachetele turistice pentru el și familia sa oriunde în România. Condiția este ca titularul să fie unul dintre turiștii care călătoresc.

Caută pachetul de vacanță dorit

Fie că îți dorești cazare, fie că îți dorești transport sau pachete cumulate, intră mai întâi pe https://www.tui-travelcenter.ro/hoteluri și caută hotelul potrivit pentru tine. Apoi împreună cu colegii noștri poți contura vacanța ta. Poți achita cu voucherul de vacanță și servicii de masă, transport sau tratament balnear.

Important este să ai minimum o noapte de cazare în cadrul pachetului

Hotelul dorit de mine nu acceptă vouchere de vacanță. Cum procedez?

Se poate întâmpla ca hotelul la care dorești să te cazezi să nu accepte vouchere de vacanță. De aceea, este important să vii intr-una din agențiile TUI TravelCenter din România împreună cu voucherele de vacanță, să menționezi hotelul la care dorești să te cazezi și să achiți pachetul parțial sau integral în agenție.

Ce se întâmplă dacă pachetul turistic dorit depășește suma voucherelor?

În cazul în care pachetul dorit de tine depășește suma de 1450 de lei, poți suplimenta valoarea rămasă cu lei.


Acum că ești informat în ceea ce privește voucherele de vacanță și cum le poți folosi, te invităm pe  https://www.tui-travelcenter.ro/hoteluri să-ți alegi unitatea de cazare și în agențiile noastre să-ți achiți pachetul cu ajutorul voucherelor:  https://agenții.tui-travelcenter.ro/.