Sfaturi si recomandari pentru calatorii

General (page 1 of 48)

Transforma-ti vacanta de vis in realitate, in doar 5 pasi

Vremea devine din ce in ce mai calda si tu deja visezi la vacanta de vara. Nu mai visa si ia masuri! Iti poti transforma cu usurinta visele in realitate. Urmeaza acesti pasi simpli si pregateste-te pentru o vacanta de vis. Citeste in continuare »

Vacanță în Costa Rica: activități care merită încercate

Galyna Andrushko/Shutterstock.com

Dacă plănuiești să mergi într-o vacanță exotică, Costa Rica este una dintre țările cu cele mai multe șanse să te uimească. Natura este cea care iese din tipare și te face să faci poze la fiecare pas, însă este doar unul dintre ingredientele acestei țări. Cultura, oamenii sau mâncarea sunt și ele foarte atractive și te vor convinge să revii ori de câte ori ai ocazia.

Ceea ce este foarte atractiv pentru români este faptul că cea mai bună perioadă pentru a vizita această țară este iarna, atunci când vremea este foarte bună, poți face plajă și poți admira toate minunățiile la lumina soarelui.

Citeste in continuare »

Vacanță în Peloponez: ce poți vizita

Sursa foto: Georgios Tsichlis/Shutterstock.com

Peloponez este probabil cea mai populară regiune a Greciei continentale din punct de vedere turistic. Se găsește aproape de Atena, găzduiește mai multe stațiuni frumoase si este un loc încărcat de istorie, având o sumedenie de orașe antice, muzee, ruine și porturi pitorești. Mai mult, Peloponez avea să fie încă din perioada preistorică regiunea cu cele mai importante situri arheologice din Grecia, fiind locul în care se găsesc Olympia, Epidaurus și Mycenae.

Nu în ultimul rând, Peloponez este binecuvântat cu plaje uimitoare, fiind înconjurat de mare în toate părțile. Cele mai renumite zone de plajă din regiune sunt Nafplion, Gythio, Pylos și Monemvasia.

Citeste in continuare »

Ce vaccinuri trebuie să îți faci înainte de a pleca în Bali

Bali este una dintre destinațiile de vacanță preferate de români și de turiștii din întreaga lume, dornici să se bucure de vacanțe exotice, chiar și atunci când acasă este iarnă. Cei care nu sunt pasionați de vremea rece sau care vor să combine aventura sporturilor de iarnă din țara lor cu experiența unui sejur estival, în perioada sărbătorilor, pot alege această destinație unică de vacanță.

Citeste in continuare »

Cum să asiguri cele mai bune condiții de transport pentru teambuilding

Una dintre cele mai importante activități pe care o companie le organizează pentru angajații săi este cea de teambuilding. Aceasta are scopul de a-i motiva pe membrii echipei să petreacă timp împreună și să descopere noi oportunități de dezvoltare personală și profesională. Citeste in continuare »

Vacanță în Bali – Ghid complet de călătorie în 2019

Visezi de mult timp să ajungi în Bali, insula zeilor din Indonezia? Ai prieteni care au fost acolo și au rămas impresionați de frumusețea zonei și de caracterul primitor al localnicilor? Atunci acesta poate fi momentul ideal pentru a transforma acest vis în realitate. Iată tot ce trebuie să știi pentru a organiza o vacanță reușită în Bali în 2019. Citeste in continuare »

Havana, Cuba, destinația ideală pentru organizarea unei vacanțe în stilul anilor 50

Anul acesta ți-ai propus să organizezi o vacanță estivală, marcată de farmecul aparte al Mării Caraibelor? Îți dorești să petreci câteva zile de neuitat alături de familie sau de prieteni într-o locație unică, cu cartiere colorate și localnici veseli, care întregesc tabloul paradisului de pe plajă? Citeste in continuare »

7 motive pentru care merită să organizezi o vacanță în Cipru

Există în cercul tău de prieteni persoane care au mereu ceva de povestit din vacanța de vis pe care au petrecut-o în Cipru? De fiecare dată când îi auzi îți dorești tot mai mult să organizezi o vacanță în acest paradis estival? Iată șapte motive pentru care merită să faci asta în acest an! Citeste in continuare »

4 legende despre Grecia pe care trebuie să le descoperi

Ești una dintre persoanele care aleg frecvent Grecia ca destinație de vacanță? Atunci cu siguranță ai descoperit deja câteva dintre cele mai populare insule grecești, care găzduiesc adevărate paradisuri estivale pentru turiști. Citeste in continuare »

Viză Australia: Sfaturi, informații, acte necesare

Dacă anul acesta intenționați să vizitați Australia, trebuie să știți că aveți nevoie de viza e651, pentru care puteți aplica online, pentru eliberarea acesteia nefiind necesară plata vreunei taxe. Iată tot ce trebuie să știți pentru a aplica cu succes pentru această viză turistică. Citeste in continuare »

Articole mai vechi
Eurolines Group