General (page 1 of 47)

(P) Vacanță exotică? Cum să nu faci un obiectiv turistic din spitalul local

Pentru cei mai mulți dintre noi, după entuziasmul firesc al achiziției unei vacanțe, începe planificarea. Chiar dacă vrei să fii mai spontan în următoarea ta vacanță, este bine să iei în calcul imunizarea specifică pentru zonele pe care urmează să le vizitezi. Citeste in continuare »

Viza Canada: Sfaturi și informații pentru a obține viza

Întinzându-se pe 9.985 milioane km patrati, Canada este a doua țară că mărime din lume și una dintre cele mai ofertante din punct de vedere turistic. Fie că iubiți aventura, sunteți pasionat de cultură, vă doriți să încercați preparatele bucătăriei locale sau toate acestea la un loc, în Canada veți găsi o multitudine de atracții și lucruri de făcut. Mândrindu-se cu o diversitate uimitoare de peisaje atât naturale, cât și urbane, această țară oferă cadrul ideal pentru o vacanță memorabilă. Citeste in continuare »

Cum poți obține viza pentru China – Ghidul turistului în 2019

Dacă anul acesta îți dorești să ajungi în China, aceasta fiind noua destinație de vacanță aleasă de tine, trebuie să știi că ai nevoie de viză pentru a intra pe teritoriul acestui stat. Din fericire, procedura de obținere a acestui document a fost simplificată considerabil la finalul anului 2018. Iată tot ce trebuie să știi pentru a obține rapid viza. Citeste in continuare »

Obiective turistice din Veneția: Principalele destinații pe care trebuie să le vizitezi

Veneția este unul dintre cele mai populare orașe din lume, reușind să atragă milioane de turiști anual. Acesta este singurul oraș din lume în care nu există mașini, iar atmosfera sa romantică și numeroasele atracții turistice transformă acest oraș într-una dintre cele mai apreciate destinații de vacanță. Iată care sunt principalele obiective turistice pe care le puteți vizita în timpul vacanței petrecute în acest centru urban fascinant din Italia!
Citeste in continuare »

Top 4 cele mai bune stațiuni și pârtii de ski din România

Sezonul rece oferă persoanelor pasionate de practicarea sporturilor de iarnă șansa de a petrece mai mult timp pe pârtiile de ski. Țara noastră se poate mândri cu o suprafață extinsă ocupată de Munții Carpați, motiv pentru care beneficiază și de unele dintre cele mai atractive domenii schiabile din Europa.

În ultimii ani, au fost efectuate numeroase lucrări de îmbunătățire a infrastructurii acestora, motiv pentru care acum există numeroase opțiuni avantajoase pentru cei pasionați de ski și snowboarding. Citeste in continuare »

(P) Therme București marchează aniversarea de trei ani prin lansarea unui nou restaurant-concept fusion

Therme București marchează primii trei ani de activitate, prin inaugurarea unui restaurant-concept de tip fusion, cu un design spectaculos și o varietate de preparate internaționale, rezultatul unei investiții de 3,5 milioane de euro.

Amplasat în zona The Palm, restaurantul este inspirat din descoperirile marelui explorator, biolog și naturalist german, Alexander von Humboldt, cel care a pus geografia pe lista disciplinelor științifice și care a revoluționat lumea prin călătoriile sale în scop academic.

Citeste in continuare »

Sfaturi de călătorie în Mexic

Începutul anului reprezintă perioada perfectă pentru a da startul planificării vacanțelor din lunile care urmează. Dacă Mexic se află pe lista de destinații turistice pe care vreți să le vizitați, este recomandat să vă familiarizați cu câteva reguli impuse turiștilor din această minunată țară nord-americană. O dată ce cunoști principiile de călătorie în Mexic, te vei putea bucura de o vacanță specială în această țară deosebită, care are multe de oferit turiștilor săi. Iată principalele sugestii pe care le poți considera pentru a avea parte de un sejur perfect, confortabil, lipsit de situații neprevăzute în Mexic. Citeste in continuare »

Echipa TUI TravelCenter te așteaptă la Târgul de Turism al României cu oferte reduse până la 53%

A mai trecut un an, iar Târgul de Turism de la Romexpo își deschide din nou porțile. Te așteptăm de joi până duminică (21-24 februarie) la pavilionul B2 cu oferte speciale și reduceri de până la 53%. Cu siguranță ai deja în minte câteva destinații de vacanță pentru vara aceasta. Vizitează standul TUI și hai să organizăm împreună o vacanță de neuitat.

Citeste in continuare »

Viza America – Cum poți obtine viza turistică pentru SUA?

Începutul noului an nu poate trece fără efectuarea planurilor de vacanță pentru lunile care urmează. Dacă Statele Unite ale Americii reprezintă destinația aleasă de voi pentru vacanța din acest an, trebuie să știți că aveți nevoie de viză turistică pentru a intra pe teritoriul SUA. Pentru a o obține, va trebui să urmați câțiva pași esențiali și să respectați instrucțiunile reprezentanților Ambasadei pe tot parcusul procedurii. Din fericire, în prezent aceasta este simplificată, viza turistică putând fi obținută mult mai rapid decât în trecut. Iată care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești și documentele necesare pentru obtinerea vizei turistice pentru SUA! Citeste in continuare »

Obiective turistice Maramureș: 10 locuri pe care trebuie să le vizitezi

Maramureș este o zonă foarte cunoscută a României, fiind considerată una dintre cele mai tradiționale regiuni ale ţării noastre. Aceasta este poziţionată în partea de nord a ţării, învecinându-se cu oraşele Satu Mare, Bistrița Năsăud și Sălaj. Cele patru regiuni folclorice pe care această zonă le include sunt pline de tradiții și istorie. Astfel, Țara Chioarului, Țara Lăpușului, Țara Codrului și Țara Maramureșului  ne oferă șansa de a vizita diverse obiective turistice naturale, religioase și culturale. Iată care sunt zece dintre cele mai inedite locuri din Maramureș, pe care trebuie să le vizitezi atunci când ajungi în zonă. Citeste in continuare »

Articole mai vechi
Iti multumim pentru solicitare!
Un consultant TUI TravelCenter te va contacta in cel mai scurt timp.
Solicita o oferta personalizata!
Te rugam sa completezi formularul de mai jos pentru a-ti personaliza cat mai bine oferta de vacanta!
Campurile marcate cu * sunt obligatorii!
Eurolines Group