Tag: Targul de Turism

Echipa TUI TravelCenter te asteapta la Targul de Turism al Romaniei

In aceasta perioada a anului, cei norocosi si organizati isi rezerva vacanta de vara la super preturi. De aceea te invitam sa ne vizitezi la Targul de Turism al Romaniei pentru a organiza impreuna urmatoarea ta vacanta! Ne gasesti de joi, 22 februarie si pana duminica, 25 februarie in Pavilionul B2 – Romexpo Bucuresti. Citeste in continuare »

Rezerva-ti vacanta de vara cu doar 99 euro avans. Te asteptam la Targul de Turism 2017!

TUI TravelCenter la Targul de Turism

Este acea perioada din an cand cei norocosi si organizati isi rezerva vacanta de vara la super – preturi.

Incepand de Joi, 16 februarie si pana Duminica, 19 februarie, te asteptam la Targul de Turism al Romaniei! Vei gasi la standul nostru cei mai buni specialisti TUI TravelCenter si oferte pentru toate cerintele. Citeste in continuare »

Echipa TUI TravelCenter te asteapta la Targul de Turism al Romaniei 2016

targul-de-turism-2016Inca nu te-ai hotarat unde o sa petreci Revelionul sau vacanta de vara? Te atrage o destinatie exotica, o excursie la schi sau un city break intr-o capitala romantica? Te asteptam cu drag in acest sfarsit de saptamana la Targul de Turism al Romaniei 2016, cu oferte potrivite pentru gusturile si preferintele tale. Citeste in continuare »

Agentia TUI TravelCenter va fi prezenta la Targul de Turism al Romaniei 2015

TUI TravelCenterIn aceasta toamna, agentia TUI TravelCenter va participa la Targul de Turism al Romaniei 2015, editia de toamna. Va asteptam cu drag la cel mai important eveniment al industriei de turism cu o multime de oferte. Ne puteti gasi in Pavilionul C2 in perioada 12 – 15 noiembrie. Citeste in continuare »

Iti multumim pentru solicitare!
Un consultant TUI TravelCenter te va contacta in cel mai scurt timp.
Solicita o oferta personalizata!
Te rugam sa completezi formularul de mai jos pentru a-ti personaliza cat mai bine oferta de vacanta!
Campurile marcate cu * sunt obligatorii!
Eurolines Group