Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: londra

Muzee și galerii de artă pe care le poți vizita gratuit în Londra

Sursa foto: r.classen/Shutterstock.com

Londra poate fi un loc scump de vizitat. Hotelurile de aici au tarife destul de mari, biletele de acces la majoritatea obiectivelor turistice costă sume mărișoare de bani, iar meniurile restaurantelor au, de regulă, prețuri mai piperate decât în celelalte capitale europene. Dar ceea ce este diferit este cantitatea de artă pe care o poți vedea gratuit în Londra, iar muzeele și galeriile de artă din acest oraș, credeți-ne, sunt uluitoare!

O parte din acest „acces gratuit tuturor” vine din filozofia conform căreia arta trebuie să fie văzută de toată lumea, iar cea mai bună modalitate de a face acest lucru este prin eliminarea taxelor de intrare. De asemenea, se crede că toate colecțiile de artă naționale aparțin națiunii, deci cu toții trebuie să avem acces gratuit la acestea. Întreținerea galeriilor și lucrărilor din cadrul muzeelor londoneze sunt finanțate prin donații, contribuții guvernamentale, evenimente speciale, sponsori de la patroni înstăriți și prin taxele existente la expozițiile speciale. 

Citeste in continuare »

Revelion 2014 la Londra!

Londra este un unul dintre cele mai frumoase orase din lume, multi considerand-o “capitala Europei”, datorita faptului ca este cea mai mare zona metropilitana din Uniunea Europeana. Londra este un oras glamour & fashion, un centru cosmopolit al artelor, stiintelor, turismului, finantelor si distractiilor. Un Revelion petrecut la Londra iti va bucura sufletul si te va face sa te simti puternic, invincibil, cuceritor. Pentru ca acesta este efectul pe care il are Capitala Angliei asupra tuturor turistilor, localnicilor si celor care isi urmeaza visele… Citeste in continuare »

Iti multumim pentru solicitare!
Un consultant TUI TravelCenter te va contacta in cel mai scurt timp.
Solicita o oferta personalizata!
Te rugam sa completezi formularul de mai jos pentru a-ti personaliza cat mai bine oferta de vacanta!
Campurile marcate cu * sunt obligatorii!
*/?>

© 2019 Blog TUI TravelCenter

Eurolines Group