Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: hoteluri

5 hoteluri pentru un concediu relaxant în Bali, Insula Zeilor

Sursa foto: Guitar Photographer/Shutterstock.com

De la munți înalți, la dealuri vulcanice, până la plaje cu nisip negru, nu este o surpriză faptul că insula Bali mai este denumită și Insula Zeilor. Situată între Java și insula Lombok, Bali se mândrește cu o cultură bogată și diversă. Arhitectura nu se lasă mai prejos, fiind o insulă ce cuprinde mii de temple hinduse.

Aici, fiecare dimineață face loc atmosferei spirituale, întreruptă fiind pe alocuri de câte un cocoș ce anunță începutul unei noi zile. Femeile își încep religios ziua cu rugăciuni, fie la temple, fie acasă. Dacă vii pe Insula Zeilor, atunci trebuie să te simți și tu la înălțime. De aceea, am selectat 5 hoteluri pe care nu trebuie să le ratezi.

Citeste in continuare »

Top 10 cele mai bune hoteluri din lume

Nihiwatu Resort

*Sursa foto: Facebook Nihiwatu Resort

Cititorii revistei Travel + Leisure au decis care sunt cele mai bune hoteluri din lume in acest an, iar in primele 10 pozitii se regasesc unitati de cazare din Noua Zeelanda, Chile sau Hawaii. In fiecare an, Travel + Leisure cere cititorilor sa impartaseasca opiniile despre hotelurile la care s-au cazat. Sunt evaluate facilitatile, locatia, serviciile, produsele alimentare si bauturile. Citeste in continuare »

5 hoteluri perfecte pentru un sejur de vis in Creta

Creta (5)Creta este un adevarat paradis pentru cei care viseaza la o insula cu plaje curate si albe, cu apa extrem de limpede si cu o clima perfecta. Situata intre Europa, Asia si Africa, Creta este una dintre bijuteriile marii Mediterane, oferindu-i oricarui turist experiente de neuitat. Citeste in continuare »

Cele mai bune hoteluri din Zakynthos pentru familiile cu copii

Atlantica Eleon Grand - ZakynthosFrumoasa insula Zakynthos este o destinatie de vacanta care atrage turisti de toate varstele, iar unitatile de cazare de aici sunt unul dintre principalele atuuri, deoarece indiferent de preferinte, insula poate safisface toate categoriile de persoane. Citeste in continuare »

5 hoteluri perfecte pentru un concediu de vara cu familia

Sunis Kumkoy Beach ResortGasirea hotelului perfect pentru familia noastra necesita o adevarata munca de detectiv. Mama isi doreste zone linistite unde se poate relaxa si un spa generos, tata isi doreste teren de fotbal si piscina unde poate inota in voie, adolescentii vor spectacole si distractie seara iar copiii mai mici vor tobogane acvatice, jocuri si tot felul de activitati care sa ii tina in priza.

Stim ca este complicat sa bifezi toate cerintele fiecarui membru al familiei si din acest motiv am facut o lista cu cateva hoteluri recomandate de consultantii TUI Travel Center pentru calatoriile in familie. Citeste in continuare »

Eurolines Group