Tag: cappadocia

5 locuri din lume ce par a fi desprinse din povesti

Sursa foto: leoks/Shutterstock.com

Ai vazut vreodata o fotografie a unui loc si te-ai intrebat daca imaginea capturata exista cu adevarat? In timp ce multe dintre imaginile pe care le vezi in media sunt prelucrate cu diferite programe de editare, exista totusi cateva locuri pe planeta care arata in realitate de parca ar fi desprinse din povesti sau dintr-o alta lume.

Iata 5 locuri reale, care par magice, pe care le poti vizita:

Citeste in continuare »

6 lucruri pe care nu trebuie sa le ratezi in Cappadocia

*Sursa foto: Symonenko Viktoriia / Shutterstock.com

Plimbarile cu balonul cu aer cald deasupra vailor din Cappadocia sunt o experienta unica, autentica, pe care trebuie s-o incluzi in lista de dorinte de calatorie. Momente magice vei experimenta la inaltime, caci privelistea iti taie respiratia – forme bizare de relief, sculptate cu o maestrie pe care doar natura ar putea s-o detina.

Mai mult, orasele subterane, muzeele, bisericile, hotelurile atipice si ceaiurile turcesti vor contribui la o vacanta perfecta, despre care vei povesti mult timp dupa aceea. Citeste in continuare »

Cappadocia – un loc cu adevarat uimitor

CappadociaVrei sa vizitezi un loc cu adevarat unic, uimitor si plin de mister? Ai auzit de Cappadocia? In inima Turciei moderne se afla Cappadocia, un petic de pamant care pare desprins dintr-o alta lume, cu formatiuni geologice ciudate similare cu suprafata lunii, avand labirinturi, cetati si orase construite in subteran. Orasele subterane din Cappadocia sunt atat de uimitoare, incat sunt considerate a fi a opta minune a lumii. Citeste in continuare »

Iti multumim pentru solicitare!
Un consultant TUI TravelCenter te va contacta in cel mai scurt timp.
Solicita o oferta personalizata!
Te rugam sa completezi formularul de mai jos pentru a-ti personaliza cat mai bine oferta de vacanta!
Campurile marcate cu * sunt obligatorii!
Eurolines Group