TUI TravelCenter participa la #MareaTzopaiala si sustine programul “Zambete pentru mame si copii”! Avem nevoie de 70 de oameni voiosi, dornici sa faca sport si fapte bune!

Pe 2 septembrie, in Herastrau, Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria, impreuna cu WorldClass si KFIT Studio, organizeaza in aer liber clase de kangoo jumps, aerobic si functional training, iar impreuna cu cei de la Casa Vesela si Trupa Pam Pam o gramada de activitati gratuite pentru copii, totul pentru a sustine proiectul caritabil “Zambete pentru mame si copii”.

TUI TravelCenter ofera 70 de locuri gratuite pentru cei interesati sa se super distreze! Cei care doresc sa participe sunt rugati sa ne trimita pana pe 25 august un mesaj privat la adresa: concurs@eurolines.ro, care sa contina numele si prenumele, adresa de e-mail si clasa la care doreste sa participe (kangoo, aerobic, functional training). Parintii isi pot aduce si copiii!

Participarea este gratuita in limita celor 70 de locuri, insa dupa epuizarea acestora exista si varianta de participare individuala, printr-o donatie care va ajuta Fundatia Regina Maria sa continue sa asigure servicii medicale persoanelor defavorizate.

Este foarte important pentru succesul strangerii de fonduri ca mesajul sa ajunga la cat mai multe persoane!

Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici:  https://www.facebook.com/events/1666756746690750/?fref=ts