Tag: tui travel center

TUI TravelCenter a împlinit un an!

Aproape doi ani au durat discuţiile şi negocierile cu liderul mondial al turismului în ceea ce priveşte viitorul numelui TUI în România. A fost o perioadă lungă şi grea, cu atât mai mult cu cât a coincis cu o conjunctură naţională şi internaţională dificilă din punct de vedere economic. Iar, în astfel de perioade, deciziile trebuie să fie rapide şi urgent implementate. Şi, totusi, după aproape doi ani, pe 20 septembrie 2011 a avut loc ceea ce, cei mai mulţi participanţi au numit „Evenimentul turistic al anului 2011”. TUI şi Eurolines anunţau atunci, în prezenţa întregii industrii turistice, faptul că au ales să lucreze împreună pentru a avea un viitor comun în România. După o prezenţă de câţiva ani prin societatea Danubius din Constanţa pe zona de aducere a turiştilor străini în România, TUI şi Eurolines desenau un proiect de distribuţie a produselor TUI, dar şi a altor produse turistice de calitate printr-o reţea de vânzare ce urma să se cheme „TUI Travel Center “.
Citeste in continuare »

TUI TRAVEL CENTER – EUROLINES este una dintre cele mai apreciate trei agentii de turism din Romania!

In cadrul unei Gale de lux desfasurate la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a avut loc cea de-a V-a editie a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere si de turism din Romania. Si cum era de asteptat, s-au dat multe premii si s-au impartit zambete si aprecieri pentru brand-urile care au facut cea mai buna treaba de pana acum. Cine a castigat si ce? Vezi mai jos…

Gala Premiilor de Excelenta este eveniment in cadrul caruia sunt premiate companii si profesionisti din industria turismului si a ospitalitatii. Cu o plaja extrem de larga in domeniu, este destul de dificil nu doar sa te mentii pe piata, ci sa faci si performanta, sa iti fidelizezi clientii si sa le oferi mereu noutati atractive din sectorul turismului.

Noi suntem foarte mandri sa va anuntam ca TUI Travel Center prin Eurolines Romania a castigat locul al doilea pentru “cea mai buna agentie de turism” a anului, un premiu important, care ne onoreaza.

Pe celelalte locuri din top 3 “cea mai buna agentie de turism a anului” sunt:

* Locul I: Happy Tour
* Locul II: TUI Travel Center – Eurolines Romania
* Locul III: Perfect Tour

Asa cum va spuneam si ieri, in cadrul Galei de Excelenta in Turism, domnul Dragos Anastasiu, Presedintele Eurolines Romania, a castigat premiul “antreprenorul anului”!

Aceste premii sunt importante pentru noi si promitem sa ne dedicam si mai mult clientilor si partenerilor noastri.

zp8497586rq

Maine se lanseaza TUI TravelCenter Brasov!

Dupa alte mari orase din Romania, iata ca a venit si randul Brasovului sa intampine primavara cu noua si stralucitoarea agentie TUI TravelCenter. Maine, 30 martie 2012, avem placerea sa va invitam la conferinta de presa ce anunta lansarea TUI TravelCenter in Brasov.


 

La eveniment va fi prezent Dragos Anastasiu, Presedintele Grupului Eurolines Romania.
Conferinta va fi urmata de o sesiune de networking & cocktail.

 

 

Locatie: Brasov Business Park, Sala George Enescu, Str. Ionescu Crum nr 1, Brasov

Cand: vineri, 30 martie 2012, ora 16:00.
R.S.V.P.
Cristina Dragomir, Event Manager
Mobil: 0724 45 77 18
Tel: 0241.480.359 | Fax: 0241.480.360
Email: cristina.dragomir@danubius.ro

Top 10 cazari TUI Travel Center!

In 2012, criza s-a mai “relaxat” putin si majoritatea se gandeste deja la un concediu fabulos pe malul marii sau in orasele istorice din apropierea Romaniei. Ofertele TUI Travel Center sunt numeroase si atragatoare, insa daca va intereseaza ce aleg romanii, iata mai jos un top cu cele mai interesante si mai cerute destinatii/cazari de pana acum:

Citeste in continuare »

Iti multumim pentru solicitare!
Un consultant TUI TravelCenter te va contacta in cel mai scurt timp.
Solicita o oferta personalizata!
Te rugam sa completezi formularul de mai jos pentru a-ti personaliza cat mai bine oferta de vacanta!
Campurile marcate cu * sunt obligatorii!
Eurolines Group