Tag: toscana

Toamna aceasta descopera un taram de poveste- Toscana, cu circuitul TUI TravelCenter!

*Sursa foto: S.Borisov / Shutterstock.com

Toscana este una dintre cele mai frumoase regiuni europene, ce primeste an de an milioane de turisti. Atrasi de peisajul mirific, mostenirea culturala si artistica prezenta in orasele din jur si dulcele grai italienesc, turistii impanzesc stradutele oraselor din zona si cararile de pe colinele linistite din Toscana. Citeste in continuare »

Descopera cele mai frumoase orase din Toscana intr-un circuit marca TUI TravelCenter

*Sursa foto: Jaroslaw Pawlak/Shutterstock.com

Toscana este una dintre cele mai frumoase regiuni europene, ce primeste an de an milioane de turisti. Atrasi de peisajul mirific, mostenirea culturala si artistica prezenta in orasele din jur si dulcele grai italienesc, turistii impanzesc stradutele oraselor din zona si cararile de pe colinele linistite din Toscana.   Citeste in continuare »

Descopera Toscana!

Toscana este una dintre cele mai frumoase regiuni din Italia si din lume. Se intinde pe o suprafata de peste 20.000 kilometri patrati, are o populatie de aproximativ 4 milioane de locuitori, iar capitala este la Florenta. Peisajele fabuloase, bogata mostenire artistica, influenta culturala, muzeele, traditia culinara si vinurile faimoase transforma Toscana intr-o destinatie de vis pentru orice calator.

Citeste in continuare »

Iti multumim pentru solicitare!
Un consultant TUI TravelCenter te va contacta in cel mai scurt timp.
Solicita o oferta personalizata!
Te rugam sa completezi formularul de mai jos pentru a-ti personaliza cat mai bine oferta de vacanta!
Campurile marcate cu * sunt obligatorii!
Eurolines Group