Tag: romania

Cele mai atractive destinatii din Romania pentru noaptea dintre ani

*Sursa foto: Alin Popescu / Shutterstock.com

Dupa sarbatoarea Craciunului, atentia tuturor se indreapta catre noaptea dintre ani, pe care ne-o imaginam cu totii magica, cu muzica, cu un meniu generos, cu voie buna si cu focuri de artificii.

Romania beneficiaza de o multitudine de destinatii unde numaratoarea ultimelor secunde din an va fi un moment special, intr-un cadru animat de distractie si peisaje incantatoare. Citeste in continuare »

5 idei de cazare „ca la tara”, in Romania

*Sursa foto: Peter Zamorowski / Shutterstock.com

Conceptul de vacanta „la tara” nu a fost nicicand mai atractiv si cautat ca in ultimii ani. Turistii, fie ei straini sau romani isi doresc autenticitate dincolo de standardele de cazare, isi doresc sa cunoasca viata localnicilor si sa le poata oferi copiilor lor o lectie de viata intr-o calatorie. Citeste in continuare »

5 conace unde sa iti petreci vacanta in Romania

*Sursa foto: Facebook Conacul lui Maldar

Daca ar fi sa caracterizam printr-un singur cuvant peisajul turistic autohton, acesta ar fi „eclectic”. De la atmosfera zonelor turistice, la obiectivele vizitabile si pana la spatiile de cazare, Romania este o combinatie de culoare balcanica si civilizatie vestica. De la hoteluri de 4-5 stele si pana la celebra „cazare in gazda”, turistul care calatoreste prin Romania poate avea cu usurinta un spatiu de cazare asa cum isi doreste. Citeste in continuare »

Iti multumim pentru solicitare!
Un consultant TUI TravelCenter te va contacta in cel mai scurt timp.
Solicita o oferta personalizata!
Te rugam sa completezi formularul de mai jos pentru a-ti personaliza cat mai bine oferta de vacanta!
Campurile marcate cu * sunt obligatorii!
Eurolines Group