Tag: maroc

Petrece la trecerea dintre ani in stil arabesc

*Sursa foto: monticello/Shutterstock.com

O vorba inteleapta spune ca “cine isi rezerva din timp are parte de cele mai bune oferte”, iar cine viseaza la o destinatie exotica ar face bine sa ia aminte. Citeste in continuare »

Cat de sigur este sa calatoresti in Maroc? 10 sfaturi de care sa tii cont in timpul sejurului

*Sursa foto:  Elzbieta Sekowska/Shutterstock.com

Maroc este una dintre destinatiile momentului, fiind in randul preferintelor turistilor romani. Locatia, traditiile, religia si mancarea  specifica acestei tari din Africa de Nord, face din Maroc una dintre cele mai complete si complexe destinatii de vacanta. Citeste in continuare »

Marrakech, vizita in Orasul Rosu

*Sursa foto: Calin Stan / Shutterstock.com

Marocul in sine, Marrakech-ul in special, pe langa arhitectura si peisajele creionate in timp de natura, iti ofera posibilitatea de a lua contact cu o cultura diametral opusa celei europene, diferentiata de modul de trai, de traditii si religie. Citeste in continuare »

Sejur romantic in Maroc

Regatul Marocului este o tara din nordul Africii, cu o populatie de peste 30 de milioane de locuitori si cu o istorie bogata si interesanta. Majoritatea marocanilor vorbesc franceza fluent, sunt primitori si si-au dezvoltat foarte mult turismul in ultimul timp. Cele mai mari si mai aglomerate orase din Maroc sunt Casablanca, Rabat, Fes, Marrakech, Tangier si Agadir. In ultimii 10 ani, foarte multi britanici si olandezi au ales sa devina locuitori ai Marocului, datorita vietii care are un alt ritm aici. Noi iti propunem un sejur romantic in Maroc, la un hotel elegant de 4 stele si la un pret de nerefuzat. Iata detalii…

Citeste in continuare »

Iti multumim pentru solicitare!
Un consultant TUI TravelCenter te va contacta in cel mai scurt timp.
Solicita o oferta personalizata!
Te rugam sa completezi formularul de mai jos pentru a-ti personaliza cat mai bine oferta de vacanta!
Campurile marcate cu * sunt obligatorii!
Eurolines Group