Tag: cancun

Descopera Cancun, perla din Yucatan, intr-un circuit marca TUI TravelCenter!

*Sursa foto: jdross75 / Shutterstock.com

Circuitul marca TUI Travel Center in Peninsula Yucatan & Cancun reprezinta o experienta care iti va ramane intiparita drept una dintre cele mai frumoase aventuri de calatorie. De ce? Pentru ca vei porni pe urmele cele mai vechi civilizatii precolumbiene, marturiile pentru aceasta  fiind minunatele edificii care redau din identitatea culturala si din civilizatia mayasa. Citeste in continuare »

Ce poti sa vizitezi in 3 zile in Cancun?

*Sursa foto: Darren Tierney/Shutterstock.com

Cancun este una dintre cele mai importante statiuni din Mexic, una dintre tarile dezvoltate din America Centrala. Cu o istorie extrem de bogata in spate, urmasii civilizatiilor mayase si aztece se mandresc astazi nu numai cu importante obiective istorice sau arhitecturale (vezi Chichen Itza), ci si cu resort-uri de lux in care poti petrece o vacanta de neuitat.

Citeste in continuare »

Atractii turistice in Cancun, Mexic

*Sursa foto: Svetlana Bogomolov / Shutterstock.com

Cu totii am auzit de Cancun, iar cei care nu stiu si se intreaba de ce acest loc exotic al Mexicului este special, imediat dupa ce vor citi acest articol vor merge direct sa isi faca bagajul pentru a se deplasa cat mai repede catre aceasta superba destinatie.

Citeste in continuare »

Vacanta in Cancun. Traditii, istorie si plaje superbe!

cancun_beachMexicul este o tara dezvoltata din America centrala, care inainte de a fi colonizata de spanioli, a fost locuita de o multime de civilizatii ca Maya sau Aztec, celebre pentru traditiile si influenta lor asupra acestor pamanturi. Turismul este ridicat la rang de arta aici, Mexicul fiind cea mai vizitata tara din America, dupa SUA.

Atractiile notabile sunt ruinele meso-americane, festivalurile culturale, orasele coloniale, rezervatiile naturale, plajele fabuloase. Multe dintre resorturile Mexicului sunt extrem de atragatoare pentru turistii din lumea intreaga, datorita hotelurilor luxoase, serviciilor excelente si peisajelor care iti taie rasuflarea. O vacanta in Mexic poate fi aventura la care ai visat intotdeauna!

Astazi am sa va povestesc cateva lucruri interesante despre una dintre cele mai frumoase statiuni din Mexic: Cancun! Iata detalii… Citeste in continuare »

Iti multumim pentru solicitare!
Un consultant TUI TravelCenter te va contacta in cel mai scurt timp.
Solicita o oferta personalizata!
Te rugam sa completezi formularul de mai jos pentru a-ti personaliza cat mai bine oferta de vacanta!
Campurile marcate cu * sunt obligatorii!
Eurolines Group